Välkommen till Juridik 1000, vi har över 20 års expertis

En modern & specialiserad juristbyrå 

Om du söker efter en pålitlig juristbyrå som är experter på arbetsrätt, familjerätt, socialrätt och migrationsrätt, så är vi det rätta valet för dig. Vi är en byrå som erbjuder kompetent rådgivning och representation inom dessa områden. Vi har erfarenhet och kompetent juridisk personal med en bred kunskap och erfarenhet inom flera rättsområden. Vi hjälper våra klienter med allt från arbetsrättsliga frågor som avsked, utköp, ogiltigförklaring av uppsägningar och diskrimineringsfrågor till migrationsfrågor som asyl- och uppehållstillstånds frågor samt rådgivning och representation i ärenden kring vårdnad, boende och äktenskapsfrågor. Vi representerar även flertalet företag och deras kunder i socialrättsliga frågor där kunder blivit nekade LSS, personlig assistans, gruppboende eller insatser inom hemtjänst och äldreboende

Vi erbjuder personlig service och stöd varje steg på vägen, med regelbunden feedback och uppföljning för att hålla klienterna informerade och förvissade om deras fall. Vi jobbar hårt för att hålla våra klienter informerade om de senaste utvecklingarna inom dem olika rättsområdena och använder vår kunskap och erfarenhet för att skapa skräddarsydda lösningar för varje enskild klient.

Välj oss och få tillgång till vår expertis och vår dedikerade personal, och slipp oroa dig för dina juridiska frågor. Låt oss hjälpa dig att få den rättvisa lösning du förtjänar.